Demo

Branches voor digitale signage

Displayer is geschikt voor uiteenlopende branches en heeft een ruim aanbod aan oplossingen. De oplossingen worden aangeboden als apps op de tijdlijn van Displayer. De standaard basic apps zijn: Twitter, Facebook, Weer, Nieuws, Foto’s, Mededelingen. Bekijk hieronder welke apps er voor jouw specifieke branche beschikbaar zijn:

Automotive

Maak het je klanten zo aangenaam mogelijk in de wachtruimte en toon het laatste nieuws, weer, video’s en social media feeds. Combineer het contactmoment met het occasionaanbod of een actuele aanbieding. 

Digital signage automotive
Digital signage educatie

Educatie

Koppel het roosterpakket met Displayer en roosterwijzigingen worden realtime weergegeven. Kondig activiteiten aan of toon actueel nieuws en reisinformatie.

Makelaardij en Vastgoed

Bij de verkoop van onroerend goed staat klantbeleving voorop. Met branche gerelateerde nieuwtjes, projectvideo’s, actuele bouwcam beelden, uitleg over de werkwijze en afgewisseld met het actuele aanbod worden potentiele
kopers geënthousiasmeerd.

Digital signage makelaardij en vastgoed
Digital signage healtcare

Healthcare

Maak de wachttijd voor bezoekers aangenamer door relevante informatie te geven, de wachttijden met een volgnummer te vermelden, looproutes aan te geven en combineer dit met actueel nieuws, weer en verkeersinformatie.

Sport & Fitness

Met tijdsgerichte welkomstboodschappen, eigen nieuws, socialmedia feeds en een activiteitenkalender communiceer je rechtstreeks met de doelgroep. Daarnaast mogen bij een sportclub het vermelden van advertenties, actuele tussenstanden, teamopstellingen, uitslagen niet ontbreken.

Digital signage sport en fitness
Digital signage fashion

Fashion

Bij de keuze van kleding en accessoires is de sfeer en beleving van grote invloed op het koopgedrag. Door de audio, video en kleuren af te stemmen op de collectie en huisstijl onderstaat er een optimale klantbeleving. Bij meerdere displays wordt de content sync afgespeeld.

Horeca en Recreatie

In de horeca- en recreatie branche is tijdsgerichte- en actiematige content erg geschikt. Presenteer de aanbieding van de dag of laat je gasten weten wat de bereidingstijd van hun bestelling is.

Digital signage horeca en recreatie
Digital signage overheid

Overheid

Gebruik Displayer om uw bezoekers te informeren en wegwijs te maken tijdens hun bezoek. Naast wachttijden, persoonlijke welkomteksten, weer, nieuws en looproutes wordt door inzet van doelgroep video’s en animaties de content perfect afgestemd op de bezoeker.

Displayer voor uw organisatie?

Benieuwd welke onderscheidende oplossingen displayer voor jouw te bieden heeft? Bekijk de diverse apps!

Bekijk de apps
Meer weten?